Kvaliteetne videomontaaž, mis muudab tavalise sisuloome professionaalseks ja silmapaistvaks.

Kas soovid viia oma sotsiaalmeedia või videoplatvormi sisu uuele tasemele? Professionaalselt monteeritud TikToki, Instagram’i ja või YouTube’i videod on praegusel ajastul kõige olulisemad tähelepanu äratajad. Kui soovid tõsta oma toodete müüki e-poes, suurendada jälgijate arvu või kasvatada enda personaalbrändi, siis ära vaata ei mujale kui enda sisu kvaliteedi peale!

Mida saame monteerida?

Instagram Story'd ja Reels'id

Lühikesed ja kaasahaaravad videod, mis sobivad täpselt Instagrami Story’de ja Reelside formaati. Jagage lihtsalt edasi ka Facebook’i. Loome trendikaid klippe, mis haakuvad platvormi trendidega ja tõmbavad vaatajate tähelepanu.

TikTok'i videod

Monteerime su klipid loominguliselt nii, et need oleksid alati hetkel olevas “teemas” ja reageerime kiirelt uutele trendidele, pakkudes suurepärast võimalust suurema nähtavuse ja jagamiste saamiseks.

YouTube Shorts ja täispikad videod

Professionaalselt monteeritud YouTube’i videod, mis hoiavad vaatajate tähelepanu ja suurendavad jälgijate arvu. Alustades löövatest intro-videotest kuni sujuva täispika montaažini, mis teeb sisu kaasahaaravaks ja meeldejäävaks.

Reklaamvideod

Tõhusad ja sihitud reklaamvideod, mis tõmbavad tähelepanu ja viivad tulemuste saavutamiseni. Monteerime su toormaterjali professionaalselt, et see sobituks ideaalselt turundusstrateegiaga ja võidaks teile uusi kliente.

Mõned tehtud montaažitöödest:

@stockmann_eesti Kas Sina oled just SEDA vrappi kunagi proovinud? 🌯 Kui mitte, siis saad seda teha ainult Hulludel Päevadel 2.-6. oktoobrini Stockmann Delikatessi poes! Kes on proovinud, siis kuidas maitses? 🙋 #hulludpäevad #stockmann #eestitiktok ♬ Lofi Vibes - Gentle State
@stockmann_eesti Sügismoe lemmikud Stockmanni kaubamajas ja hulludpaevad.ee🍂Vali kvaliteetsed riided ja aksessuaarid oma lemmikbrändidelt: Polo Ralph Lauren, Gant, New Balance, Construe, Cap Horn, Marc o’Polo jpt. 🛍️ Kostüüm 1 ▪️Turo villane mantel 349.00 ▪️Ted Baker sall 44.90 ▪️Pooloneule Construe kampsun 44.90 ▪️Dr Martens poolsaapad 139.00 ▪️CONSTRUE püksid 49.90 ▪️Nahkkott Henry Weekend, 189.00 Kostüüm 2 ▪️CONSTRUE püksid 49.90 ▪️SLHZIG kampsun kaelusega 34.90 ▪️SihWalter jakk 199.99 ▪️Dr Martens poolsaapad 139.00 ▪️CONSTRUE nahkkindad 24.90 Kostüüm 3 ▪️Dockers Motion Chino püksid slim fit 69.90 ▪️CONSTRUE kampsun 44.90 ▪️SÄRK Matinique, 41.90 ▪️Polo Ralph Lauren, tepitud vest Terra 179.00 ▪️Adidas vabaajajalatsid, 120.00 Kostüüm 4 ▪️ONLY&SONS jakk 29.90 ▪️GANT T-särk 27.90 ▪️GANT kampsun 109.90 ▪️GIBSON nokkmüts 12.90 ▪️MERCER STRECH teksad 69.90 ▪️Sneaker 2002R New Balance, 99.90 ___________ #hulludpäevad #stockmann #eestitiktok ♬ original sound - stockmann_eesti
@drbrokk Millega peaksid arvestama tätoveeringute tegemisel? Mida see protsess endaga tegelikult kaasa toob? ✍️🤔 Video on pikk, aga väärt kuulamist! 🔊 Tätoveeringud võivad põhjustada suurt kahju meie nahale, seega kindlasti mõtle mitu korda enne, kui otsustad oma kehale midagi tätoveerida. 🤍 #drbrokk #nahaarst #tätoveeringud #eestitiktok ♬ Chill and gentle lo-fi/10 minutes(1455687) - nightbird_bgm
@drbrokk Mul on täna sünnipäev ning selle puhul loosin välja imelise FILORGA komplekti. 🤍🥳 Komplekti kuulub Time-Filler 5XP (sisaldab Botox-süstidest inspireeritud tripeptiidi, mis lõdvestab teie näokontuure miimikat pärssimata). See tagab nahale optimaalse niisutuse, taastab prinkust ja toniseerib. 🧖‍♀️ 🎁 Loosis osalemiseks kirjuta kommentaaridesse, kui vanaks ma täna sain? Lisaks: ✨ jälgi mind TikTokis ✨ märgi ära sõbrad, kellel võiks samuti seda komplekti vaja minna Võitja selgub täpselt nädala pärast 29.10 siin postituse all🤞😌 #eestitiktok #drbrokk #nahaarst ♬ Chill - FASSounds
@ialstudio.ee 🔥 UUS! Photoshop’i tööriist (Reference Image) on osa Generative Fill funktsioonist ning see töötab IMELISELT! See töötab kõige paremini kui kasutad valge taustaga või hoopis .png pilte alusena. ❗️NB! See funktsioon töötab ainult Photshop Beta’s, mitte Photoshop’is! #brändikujundaja #graafilinedisainer #disainiprotsess #foryou #fyp #photoshop #photoshopbeta #generativefill ♬ original sound - hyu ⛧
@ialstudio.ee Siin on minu müügiprotsess brändidisainerina: alates esimesest kontaktist kuni kliendi onboard’imiseni ✈️ Kuidas tagada, et kõik oleks selge ja sujuv ning et lõpptulemus oleks täpselt see, mida klient ootab? Kuula ja saa teada! 👆🏻 #brändikujundaja #branddesigner #graphicdesigner #graafilinedisainer #fyp #foryou #bränding #müügiprotsess #designsalesprocess #design ♬ original sound - Isabel | Brändikujundaja ✨

Kuidas protsess käib?

1. Esimene konsultatsioon (30 min)

Peale seda kui saadate päringu, võtan teiega ühendust, et panna paika 30-minutiline konsultatsioon, et saaksime omavahel tuttavaks ja et saaksime arutada soovitavate videode mahtu, stiili, sisu ja muud olulist!

2. Hinnapakkumine ja koostöö

Saadan teile projekti hinnapakkumise, kus on üksikasjalikult kirjas projekti eesmärgid, maht, regulaarne ajakava, tunnihind ja veel seda kuidas efektiivne koostööformaat toimiks. Kui pakkumine sobib, siis saadan teile koostöölepingu ja onboard’ingu juhised. Kui koostööleping on allkirjastatud, võib töö alata!

3. Toimetamine ja monteerimine

Võtame toormaterjali ja muudame selle dünaamiliseks ning professionaalseks videoks, mis paistab silma, kuid samas võtame arvesse just teie brändi stiili ning kõnekeelt. Video stiil võib olla täpselt selline nagu ise soovite: ergas ja kiire, podcast’i stiilis jutt subtiitritega, TikTok’i trend, Q&A või hoopis täispikk YouTube’i video!

Regulaarne koostöö aitab ka teie brändil just enda stiili ja tunnetust videoformaadis leida!

4. Vajalikud muudatused

Võtame arvesse igat detaili, kaadrit, helijuppi ja üleminekuid! Kui soovid midagi muuta, siis teeme vajalikud parandused, et lõpptulemus vastaks täielikult sinu ootustele.

5. Valmis sisu tarnimine

Saadame valmis video(d) sobivas formaadis ja suuruses otse sotsiaalmeedias jagamiseks. Kasutame failide jagamiseks kiiret edastusplatvormi, et ei peaks kaua ootama ja saaksime alati efektiivselt töötada. Sinu tööks jääb vaid postitada ja tulemusi oodata!

0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiMine e-poodi