Viimati uuendatud: 07.12.2022 21:03

Privaatsuspoliitika

Käesolev privaatsuspoliitika reguleerib isikuandmete kogumist, töötlemist, jagamist ja säilitamist käsitlevaid põhimõtteid. Isikuandmeid kogub töötleb, kogub, jagab ja säilitab isikuandmete vastutav töötleja I.A.L Disainerstuudio OÜ. Privaatsuspoliitika lähtub andmekaitse üldregulatsioonist (GDPR – General Data Protection Regulation). 

Isikuandmete kogumine ja säilitamine

Isikuandmed, mida andmetöötleja kogub, töötleb ja säilitab, on kõik veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus.  Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad erinevaid teenuseid või edastavad ise oma infot. Näiteks päringuvormi kaudu kontakti loomine, teenuste tellimine jms. Teenused on kõik I.A.L Disainerstuudio OÜ poolt pakutavad tasulised kui ka tasuta tooted ning teenused. 

Isikuandmete töötlemine

Kinnitades privaatsustingimused annad õiguse andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

I.A.L Disainerstuudio OÜ  kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid:

  • kasutaja nimi ja e-posti aadress – liitudes ettevõtte uudiskirja listiga või soetades ettevõtte tasuta või tasulisi tooteid/teenuseid. 

  • kasutaja nimi ja e-posti aadress – ettevõtte turunduse edendamise eesmärgil.

  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analytics’i abil.

Isikuandmete kasutamine

I.A.L Disainerstuudio OÜ kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks – näiteks hinnapakkumise koostamiseks, koostöölepingu sõlmimiseks ja täitmiseks, vahearvete saatmiseks ning suhtluseks.  

  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul.

I.A.L Disainerstuudio OÜ kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja turundamiseks. Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele

I.A.L Disainerstuudio OÜ’l on õigus klientide isikuandmeid jagada kolmandate isikutega, kelleks on: 

  • Zone.ee – veebilehe majutus

  • MailerLite –  e-mailide edastamise ja haldamise süsteem

  • Google Analytics – veebilehe kasutusstatistika analüüs

  • Facebook – sotsiaalmeedia kasutamine ja sotsiaalmeedia statistika analüüs

Lisaks eelnevas punktis nimetatud kolmandatele isikutele, edastab I.A.L Disainerstuudio OÜ kasutaja isikuandmeid oma koostööpartnerile, kui see on vajalik teenuse osutamiseks. 

Isikuandmete säilitamine ja turvalisus

Isikuandmete säilitamise maksimaalne aeg – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

  • Töötlemise eesmärk – tellimuse töötlemine – 3 aastat

  • Töötlemise eesmärk – kliendihaldus – 3 aastat

  • Töötlemise eesmärk – finantstegevus, raamatupidamine – vastavalt seaduses nimetatud tähtaegadele

  • Töötlemise eesmärk – turundus – 5 aastat

Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni. I.A.L Disainerstuudio OÜ rakendab kõiki vajalikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. 

Kasutaja õigused

  • Kasutajal on õigus saada ligipääs oma isikuandmetele ning nendega tutvuda.

  • Kasutajal on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta.

  • Kasutajal on õigus täiendada või parandada ebatäpseid andmeid.

  • Kui andmetöötleja töötleb Kasutaja isikuandmeid Kasutaja nõusoleku alusel, siis on Kasutajal õigus igal ajal nõusolek tagasi võtta.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile isabel@ialstudio.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kasutajal on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile. Kui kasutaja kuulub I.A.L Disainerstuudio OÜ meiliturunduse uudiskirja listi, on tal võimalik kustutada end uudiskirja listist ja loobuda edasistest kirjadest kirja lõpus oleva lingi kaudu. Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Küpsiste kasutamine

I.A.L Disainerstuudio OÜ veebileht (www.ialstudio.ee) kasutab küpsiseid (inglise keeles ‘’cookie’’). Küpsis on väike tekstikujuline andmeplokk teie veebilehitsejas, mille veebileht saadab teie arvutis olevasse küpsiste faili. Küpsised võimaldavad I.A.L Disainerstuudio OÜ veebilehel pakkuda teile paremat kasutajakogemust ning kujundada ja arendada oma veebilehte nii, et meie teenus oleks võimalikult kvaliteetne. Kui jätkate I.A.L Disainerstuudio OÜ veebilehe kasutamist, nõustute ühtlasti küpsiste kasutamisega. Kui te ei soovi, et küpsiseid salvestatakse teie arvutisse, siis võite need blokeerida oma veebilehitseja sätetes. Nii ei salvesta teie lehitseja I.A.L Disainerstuudio OÜ veebilehe küpsiseid, kuid selle tulemusena ei pruugi kõik veebilehe funktsioonid korralikult toimida.

I.A.L Disainerstuudio OÜ veebilehel kasutatavad küpsised

  • Funktsionaalsed küpsised
    Nende küpsiste abil saab veebilehte isikupärastada, et täiustada teie kasutuskogemust, nt jätavad küpsised meelde teie eelistused, tuvastavad, kas teenust on teile juba pakutud või talletavad keerulisemaid otsuseid.

  • Reklaamiküpsised
    Need küpsised registreerivad teie saidi külastuse, teie vaadatud lehed ja klõpsatud lingid. Selle teabe abil muudame veebisaidi ja sellel kuvatavad reklaamid teie huvidele kohasemaks. Võime sellel eesmärgil seda teavet ka kolmandate isikutega jagada. Nende küpsiste abil saab jälgida ka reklaamikampaaniate tõhusust. Kolmandad isikud (sh näiteks reklaamivõrgud ja välisteenuste pakkujad, nt veebiliikluse analüüsi teenuste pakkujad) võivad samuti küpsiseid kasutada. Neid I.A.L Disainerstuudio OÜ hallata ei saa.

Privaatsustingimuste muutmine

I.A.L Disainerstuudio OÜ jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt. Privaatsustingimuste viimane ning uusim versioon on alati veebilehe jaluselt lingina leitav.

Lehe info kasutamine

Kogu veebilehe sisu on kaitsud autoriõigusega, mille valdaja on I.A.L Disainerstuudio OÜ. Sisu kasutamine on lubatud ainult I.A.L Disainerstuudio OÜ loal. Kui kasutate veebilehe sisu, peab olema ka www.ialstudio.ee veebilehele viitav link.

Küsimuste korral palun võtta meiega ühendust aadressil isabel@ialstudio.ee.